Uw badkamer een oase van rust met beton ciré of beton lissé

Elke badkamer is uniek en heeft zijn eigen identiteit. Daarom is het belangrijk om de badkamer naar wens in te richten, waarbij uw persoonlijkheid centraal staat. Beton ciré geeft iedere ruimte niet alleen een rustige sfeer, maar ook meer warmte en gezelligheid. Door de warme uitstraling heeft beton ciré ook in de badkamer zijn plaats gevonden. De afwerkingen zijn er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende structuur. Voor een rustige uitstraling is bijvoorbeeld het effen cement van beton lissé een aanrader. Het geeft de ruimte een moderne en industriële uitstraling.

Kleur en structuur

Wilt u liever een tikje kleur in de badkamer? Kies dan voor de romige structuur van beton ciré Antraciet. Zijn koele tinten zorgen ervoor dat uw badkamer er nog ruimer en groter uitziet. En wat dacht u van de sierlijke structuur van beton ciré Wit? Deze variant is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een subtiele, zachte sfeer in de badkamer.

Warmte en comfort

Ook voor een vloer moet u bij beton ciré zijn. Deze variant geeft uw badkamer niet alleen meer warmte en comfort, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Ongeacht welke structuur u kiest; het is allemaal mogelijk bij beton ciré. Het gebruik van deze afwerking op de muur of vloer leent zich overigens ook perfect voor in een interieur met veel hout. Hier wordt alles naadloos in elkaar overvloeid en krijgt uw interieur een rustige, warme sfeer.

Ook uw douchecabine of wastafel

Beton ciré ook zeer geschikt voor douchecabines en wastafels. Het wordt daarom vaak toegepast op nieuwe meubelen en biedt u een trendy en industriele look aan de badkamer. Met meubelen van beton ciré creëert u een unieke ruimte in de badkamer, waar u zich helemaal thuis voelt. Het materiaal is daarnaast niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook gemakkelijk te reinigen. Het schoonmaken van beton ciré is dan ook een stuk simpeler dan bij andere varianten vloeren en muurafwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *