Mooi & populair; de houtlook tegel

Keramisch parket

Een trend die steeds vaker terug te vinden is in het interieur; de houtlook tegel. Deze houtlook tegel wordt ook wel keramisch parket genoemd. Wat is nu precies keramisch parket en waarom is het zo populair? Wij vertellen u hier graag wat meer over in dit blog.

Keramisch parket

Wat is keramisch parket?

Een houtlook met de voordelen van keramische tegels; volgens ons de perfecte oplossing voor het bekleden van uw vloer of wand, zowel voor binnen als buiten. Op de tegels is een houtmotief aangebracht die ontzettend veel op echt hout lijkt waardoor ze lastig te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. De keramische tegels zijn vervaardigd in parket afmetingen en daarom is de naam dus keramisch parket. Kiest u voor keramisch parket dan kiest u voor een prachtige houtlook met de vele voordelen van een keramiek tegel. Wat zijn nu precies die voordelen? Dat leggen we u maar wat graag uit. Wilt u graag meer weten over keramisch parket? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij al uw vragen en voorzien u van deskundig advies!

Mooie tegel

Wat zijn de voordelen?

Het meest in het oog springende pluspunt van keramisch parket is natuurlijk de prachtige houten uitstraling. Echter, keramisch parket biedt u nog veel meer voordelen. Zo kiest u met keramisch parket voor een vloer die krasvrij en slijtvast is, dat betekent dat u jarenlang kunt genieten van de tegels. Ook het onderhoud van keramisch parket is een voordeel, zo nemen deze houtlook tegels bijvoorbeeld geen vocht en vuil op waardoor ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. In de wintermaanden hoeft u geen koude voeten te hebben; keramisch parket gaat namelijk prima samen met vloerverwarming! Wij zijn zeker weten overtuigd, u ook? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Tegelmegashop.be. Bij ons vindt u het allemaal, zelfs de kleine afmeting keramisch parket in visgraat, voor een trendy vloer en/of wand! De keramisch parket collectie van Tegelmegashop.be is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen wel een geschikte tegel.