Maak je eigen groep herkenbaar

Goedkope shirts bedrukken

Een dagje weg of een feestje met een groep vrienden of familie is een ideale gelegenheid om te denken aan goedkope shirts bedrukken. Stel je eens voor dat je hele vriendengroep het zelfde shirt heeft met een leuke tekst of een mooie foto erop. Bij omnishirt.be kun je eenvoudig je eigen shirt ontwerpen, de shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in veel kleuren beschikbaar. Een aantal specifieke tips om een optimaal resultaat te krijgen kun je lezen op de website van het bedrijf.

Goedkope shirts bedrukken

Verschillende druktechnieken

Niet alle foto’s of teksten kun je met eenzelfde soort druktechniek op de shirts bedrukken. Vandaar dat ze bij omnishirt.be verschillende technieken gebruiken voor een T shirt bedrukken. Speciale effecten en mooie teksten komen op deze manier nog mooier uit op je shirt. Maak je gebruik van een bijpassende kleur dan zal je zien dat je echt een mooi en uniek shirt hebt. Voor iedere gelegenheid is het mogelijk om aparte t shirts te laten maken. Begin met de tool online en benut zo het hele shirt om je uiting te laten zien aan iedereen.

Gebruik zoveel mogelijk ruimte op je shirt

Goedkope shirts bedrukken

Voor het beste resultaat is het verstandig om de maximale ruimte te benutten op je shirt. Dit komt de kwaliteit van het drukwerk ten goede, diverse bestanden zijn mogelijk. Maar het mooiste resultaat krijg je met een PNG bestand, met een JPG bestand heb je altijd een achtergrond al zie je deze niet op de computer. Je ziet direct bij het voorbeeld hoe scherp de afbeelding of tekst eruit zal komen te zien op je t shirt.