Efteling overnachten

Heeft u een leuk dagje Efteling achter de rug en wilt u in de buurt van het park overnachten? Dan is het Guesthouse Hotel hét hotel om na een bezoek aan de Efteling te overnachten.Uw dagje Efteling wordt geheel compleet wanneer u overnacht in het GuestHouse Hotel waar u weer even tot u zelf kunt komen. Het hotel biedt u een voordelige overnachten slechts 500 meter verwijdert van de Efteling. Het hotel is meer dan geschikt voor kinderen. Met een leuke speelhoek binnen en een gave speelelementen buiten in de daktuin is het de perfecte locatie om te verblijven met kinderen. Ook kunt u voordelige Efteling arrangementen boeken via het Guesthouse Hotel. U kunt uw toegangskaarten voordeliger kopen door het samen te boeken met een van de kamers.

Naast de Efteling overnachten

Voor mijn 50everjaardag heb ik als verassing een uitje met mijn gezin gekregen. We gingen gezellig met zijn vieren een weekend naar de Efteling. We hadden een Efteling arrangement geboekt waardoor we de overnachting en toegang tot het pretpark voordeliger hadden.
Na een heerlijke dag Efteling kwamen we helemaal tot rust in het prachtige GuestHouse Hotel. Ook konden de kinderen zich goed vermaken in de binnen speelhoek. 
In de avond werden we goed verwent door de koks van de GuestHouse Kitchen door heerlijk en duurzaam eten voor ons te bereiden. 

Dankzij Guesthouse Hotel en de Efteling heb ik samen met mijn gezin een onvergetelijk weekend gehad.