Een matrasbeschermer bestellen

bed

Om jouw matras te beschermen en de kwaliteit te behouden kan je een matrasbeschermer bestellen. Doordat deze helpt tegen bacteriën en vuil gaat jouw matras een stuk langer mee. Om meer te leren over matrasbeschermers kan je dit blog lezen!

Waarom zou je een matrasbeschermer gebruiken?

Een matrasbeschermer gaat om het volledige matras heen en blijft zit doordat hij dicht gaat met een rits. Ook heb je een molton, het verschil tussen een molton en een matrasbeschermer is dat bij een molton geen gebruik wordt gemaakt van een rits maar deze wordt op zijn plek gehouden door gebruik te maken van elastiek. Daarnaast is een molton voor alleen de bovenkant van het matras. Wanneer je een matrasbeschermer gebruikt is je matras beter beschermd waardoor jij langer gebruik kan maken van jouw matras. Daarnaast helpt een matrasbeschermer tegen vocht, bacteriën, vuil en stof. De kwaliteit van een matras gaat erop achteruit wanneer er huisstofmijt in komt, gelukkig kan je dit makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een matrasbeschermer. Daarnaast bestaan er ook waterdichte matrasbeschermers voor bij kinderen of incontinentie.

matrasbeschermer bestellen

Een matrasbeschermer bestellen

Wanneer je een matrasbeschermer gaat bestellen zijn er een aantal dingen waar je naar moet kijken zoals, de hoogte van jouw matras of topper. Daarnaast kan je bekijken of je een waterdichte matrasbeschermer wilt bestellen. Ook is het belangrijk om te bekijken welke maat jij zoekt. Gelukkig is er bij smudelstextiel.be genoeg keuze, zelfs uit kindermatrassen! Daarnaast is er zoveel keuze dat je ook nog eens uit stof en kleur kan kiezen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *