3 toffe voordelen van een waterkoeler op kantoor

De meeste mensen hebben wel eens last van dorst. Dat is niet zo gek, want we zouden gemiddeld ongeveer 2 à 3 liter water per dag moeten drinken! Maar wat als u op kantoor zit en u krijgt niet voldoende vocht binnen op een dag? Dan kan een waterkoeler ofwel fontaine à eau op kantoor voor veel voordelen zorgen! Lees hieronder hoe 3 redenen waarom iedere werkgever er goed aan doet een drinkwatersysteem aan te schaffen op kantoor.

1. Gezondere werknemers

Zoals we al zeiden drinken we gemiddeld ongeveer 2 liter water per dag. Natuurlijk is voldoende water drinken niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor uw productiviteit op kantoor. En laat het nu net zijn dat er op een werkplek waar gezond en alert personeel aanwezig is, makkelijker productief gewerkt kan worden!

2. Betere concentratie en meer focus

Water drinken verbetert uw concentratie. Onderzoek heeft aangetoond dat als u één liter vocht per dag drinkt, u zich op een dag gemiddeld genomen 3% beter kunt concentreren. Dus als u dat door uw hele team laat uitvoeren hebt u dus ook meer werkplezier en betere resultaten!

3. Stimuleren van de gezonde werkomgeving

De stelling dat iedereen die gezond is productiever is, is ontstaan uit een Amerikaans onderzoek dat in 2004 door de Universiteit van Californië werd gedaan. Door alleen maar het drinkwater op kantoor te verbeteren met een waterkoeler kunt u al veel doen voor de gezondheid van medewerkers en tegelijkertijd ook het milieu. Een groene stap dus, die medewerkers gelukkig maakt of nog beter: een gezonder leven geeft.

Dus als u op zoek bent naar een manier om het leven van uw werknemers te verbeteren én dat ook nog met een kleine investering én het milieu in acht te nemen, dan is een waterkoeler op kantoor iets voor u! Dus wacht niet en informeer naar de mogelijkheden die de specialisten van culligan.be u kunnen bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *